Контакт инфо

Посетете нѐ

Плачковица 7
2300, Кочани

Контактирајте нѐ

+38978909555
info@kontoplus.mk

Работно Време

Пон.-Пет. 8:30 – 16:30
Саб: Затворено
Нед: Затворено

Бесплатна консултација

Закажете бесплатна конслутација денес!

Размислувате да започнете нов бизнис, но не знаете од како или пак имате проблеми со Вашиот сметководител и барате ново сметководствено биро…