Автор: Конто Плус Консалтинг

септември 10, 2016 Конто Плус Консалтинг No comments exist

Ова се неработните денови за 2017 година Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2017 година, неработни денови се: За сите граѓани на РМ • 01 јануари (недела), Нова Година, односно 02 јануари (понеделник) е неработен ден • 07 јануари (сабота), Божик, првиот ден на Божик според…